BODIFIT partner in uradni fitnes projekta Run4Motion že dvajset let deluje na področju promocije in uveljavljanja zdravega načina življenja, tako ob nastali situaciji želimo ponuditi različne načine za ohranjanje dobre koncicije tudi doma.

Ker nas je trenutna situacija bolj kot kadarkoli povezala kot skupnost, smo se odločili narediti poseben in pomemben korak k ozaveščanju in skrbi zase.

Tukaj BODIFIT, partner dogodka Run4Motion, pomaga z orožjem, s katerim smo najmočnejši in ki je hkrati eno najbolj učinkovitih zoper vse viruse – z gibanjem.

Pridržite se nam pri vadbi doma, vsakodnevno se snemajo in objavljajo videi z najbolj učinkovitimi in uspešnimi vadbenimi koncepti, s katerimi vas vzpodbujamo k gibanju in ohranjanju kondicije.

Vsak dan se lahko pošteno razgibate in spotite na eni izmed skupinskih vodenih vadb, ki jih Bodifit v živo objavlja prek družbenih omrežij. Vsakodnevno skrbijo za gibanje, osveščanje, pomagajo z nasveti glede vadbe doma, prikažejo različne druge možnosti razgibavanja telesa in še kaj.

Vsebine so namenjene VSEM, torej vsej populaciji, seveda brez takšnih in drugačnih gibalnih omejitev.

Sledite vadbi BODIFIT doma na povezavah YouTube kanalu in na Facebook strani.


BODIFIT DOMA – BURN HIIT (za začetek vaje prestavi na 3:47)